• Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

          • Slávnostné otvorenie nového školského roka 2023/2024 sa uskutoční za priaznivého počasia na školskom dvore pri budove školy Mičurova 367/3 (žltá budova) dňa 04. septembra 2023 (pondelok) o 8,00 hod. V prípade nepriaznivého počasia sa otvorenie uskutoční na školskej chodbe v hlavnej budove školy (biela budova). Po otvorení školského roka pôjdu rodičia s deťmi, ktoré budú navštevovať prípravné ročníky do tried s triednymi učiteľmi, ostatní žiaci pôjdu domov.

            Žiaci, ktorí sú ubytovaní v školskom internáte už zostanú v tento deň v škole a ubytujú sa v školskom internáte. Deti materskej školy sa nezúčastnia slávnostného otvorenia školského roka na školskom dvore, ale rodičia ich privedú podľa dohody s pani zástupkyňou rovno do priestorov materskej školy.

            Po skončení otvorenia školského roka bude pre rodičov k dispozícií vedúca školskej jedálne a vedúca vychovávateľka, u ktorých si môžete dohodnúť prípadné zmeny v stravovaní žiakov alebo v dochádzke do školského klubu detí alebo školského internátu.

            Vyučovanie začne podľa rozvrhu od 05.09.2023. Školský klub detí bude v prevádzke od 05.09.2023.

            Tešíme sa na Vás!

            Riaditeľka školy zároveň oznamuje rodičom a žiakom, že dňa 06.09.2023 bude na našom odbernom mieste prerušená dodávka elektrickej energie od 7,30 do 15,30 hod. Z tohto dôvodu bude prevádzka školskej jedálne obmedzená a strava bude pripravená len pre deti z materskej školy a pre deti ubytované v školskom internáte. Prosíme rodičov, aby na tento deň pripravili svojim deťom väčšiu desiatu a deťom, ktoré navštevujú školský klub detí aj suchý obed. Strava nebude poskytnutá ani zamestnancom školy. Odhlásenie zo stravy na tento deň -  06.09.2023 urobí automaticky vedúca školskej jedálne.